Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Iuli
Id-ul tau: 8755
Id-ul staff-ului reclamat: -69
Motiv:M-a sanctionat pe nedrept/necorespunzator
Explicatie: Eram cu un baiat sa il avansez in neoficiala pe groove, i am dat sa livreze si atunci a venit un jefuitor. L-am vazut amandoi, s-a dat jos din masina si a vrut sa ne ia, dar noi am urcat in masina repede, in timp ce el avea arma pe masina (pe caroserie) nu pe mine soferul. Avand in vedere ca masina mea e aproape full blindata, in parti, spate si fata (are textura pe fata) nu ne-a fost frica pentru ca stiam ca in masina suntem safe si nu are ce sa ni se intample. Arma
nu era pe o persoana sau ceva, plus ca era fara gloante ca sa auzit clicku pe filmare cand a tras si nu a iesit glontu pe teava, iar vine adminu la ticket, si mi a dat mie, cat si tovarasului meu sanctiune pentru no fear si pg (doar mie) ca am rulat cu bind (asta mi-am asumat). Plus ca i-am dat navi ul la jefuitor ca a zis domnu castoru ca daca nu il dau iau ban pana la predare. Nu cred ca pentru un jefuitor ca am facut nofear trebuie sa ii dau navi plus tot de pe mine.

Dovezi: Filmarea adminului ca s-a intamplat acum 20 minute de la crearea acestei reclamatii+ filmarea cu ce sa intamplat in timpul no fear ului, doresc in cazul cand se uita cineva la filmarea lu castoru de admin sa ma cheme voice ca o sa nege sau o sa taie parti din filmare sa nu fie sanctionat/blacklist din staff

Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă. Atunci când faci o reclamație, te rog să vii și cu dovada încărcată pe YouTube, setată ca nelistată T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus