Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cezar
Id-ul tau: 40245
Id-ul staff-ului reclamat: 11162
Motiv: Mia dat nf cand ma luat altu si eu nu am putu dupa sa continui rp cu persoana cu care eram
Explicatie: Eram la jilava si bateam in usa a intrat un politist pest mn si mia dat taze dupa am avut bug si nu am mai vazut nmk si nici nu mai auzeam am dat pastial si ma dus inapoi inauntru ca sa continui rp si dupa cand intru inauntru da unu cu taze unu mn si incepe sa zica ca se trec in celula cand intru imi zice mainile le spate dar in rp care eu incercam sa ajung inapoi la el eu nu mai aveam catuse atunci dupa iam zis ca nu a plecat si a facut tk
Dovezi: https://medal.tv/games/gta-v/clips/mBpQTpjETcNE261EN?invite=cr-MSx5a2gsNTEzMjM1MDYz

Well-known member
Membru staff
o filmare cu sunet si cu tot ce sa intamplat din nainte sa te corectezi?

New member
Te salut , tu spui ca ai reintrat ca nu ti se vedea imaginea , ok inteleg dar tu dupa ce ai reintrat ai spus ca ai vrut sa iti continui roleplayul cu politistul dinainte sa dai restart , politistul respectiv era afara , tu odata ce ai intrat in incinta penitenciarului tu ai inceput un roleplay oricum dupa te a oprit acel politist ti a dat un taser dupa el a specificat si pe discord ca nu ar fi vrut sa iti dea teaser neaparat , dupa te a bagat in celula ti a solicitat sa stai cu spatele el avand taserul pe tine iar tu ai ales sa iti dai /sleep , tu facand no fear ! Asteptam si un raspuns din partea gradelor mai mari daca este nevoie !!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus