Member
- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: andrei
2.ID In-Game:747
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):1200
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc andrei am 16 ani sunt un copil foarte calm si muncitor in timpul liber imi place sa ma joc fivem sau sa ies cu prieteni afara
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: doresc sa opresc infractiunile care se intampla in oras si imi doresc de mic sa intru in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): idk 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: la fel
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): logic
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Kris
2.Prenumele (Personaj):Brian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 747
4.Vechimea în Oraș (Personaj):23 ani
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase academia
6.Joburi Anterioare (Personaj): politist medic somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): de cand am fost mic parinti mei au fost omorati de catre niste mafioti si bunciul meu a inceput sa aiba grija de mine acesta fiind un politist si de mic miam promis ca o sa ajung ca bunciul meu si o sa opresc acesti mafioti si oamenii care incalca legea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: bunicul meu a fost unul si am invatat tot ce trebuie de la el
10.Diferențiere față de Alți Candidați: imi doresc de mic sa fac acest lucru si voi fi foarte dedicat acestui post
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: am experienta de la bunicul meu sunt muncitor calm mereu incerc sa gasesc o solutie si sunt prietenos
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: andrei
2.ID In-Game:747
3.Vârsta (Minim 15 ani):16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51004
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):1200
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): salut ma numesc andrei am 16 ani sunt un copil foarte calm si muncitor in timpul liber imi place sa ma joc fivem sau sa ies cu prieteni afara
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: doresc sa opresc infractiunile care se intampla in oras si imi doresc de mic sa intru in politie
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): idk 3-4 ani
9.Experiența în Roleplay: la fel
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): logic
Informații IC:
1.Numele (Personaj):Kris
2.Prenumele (Personaj):Brian
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 747
4.Vechimea în Oraș (Personaj):23 ani
5.Scolarizare (Personaj): 12 clase academia
6.Joburi Anterioare (Personaj): politist medic somer
7.Job Curent (Personaj): somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): de cand am fost mic parinti mei au fost omorati de catre niste mafioti si bunciul meu a inceput sa aiba grija de mine acesta fiind un politist si de mic miam promis ca o sa ajung ca bunciul meu si o sa opresc acesti mafioti si oamenii care incalca legea
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: bunicul meu a fost unul si am invatat tot ce trebuie de la el
10.Diferențiere față de Alți Candidați: imi doresc de mic sa fac acest lucru si voi fi foarte dedicat acestui post
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: am experienta de la bunicul meu sunt muncitor calm mereu incerc sa gasesc o solutie si sunt prietenos
Ultima editare: