Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Alex
Id-ul tau:35552
Id-ul staff-ului reclamat:! JIULIA-ID 44647
Explicatie: am dat cu hackul la cnn si l-am urmarit pe ala pana sa urcat in masina m-am urcat cu el si el ma dus langa rau famata cand am vazut asta i-am pus arma la cap si i-am zis sa deschida masina si el a coborat cu rozeta si eu am fost sanctionat pt arma in zona publica si pg si el ca a dat cu rozeta acolo nu a fost sanctionat am si filmare ca dovada

dovada :
Like

Ultima editare:
New member
I-a dat hack la cnn, omu s-a urcat in masina sa fuga de el, iar acesta s-a urcat fara permisiune in masina lui pt a-l hack-ui cu orice pret!!! Neoferirea de sanse egale = PG (nu a putut fugi de el ca s-a urcat in masina FARA ACORD= nu a avut sansa de a intrerupe acel hack). Apoi cu zona, este publica la cod 7029, baiatul a scos rozeta sa il loveasca pt ca avea motiv: i-a furat din banii de pe card! Nu aveam pt ce sa il sanctionez pe el! A fost si Smurf la acordarea warn-ului si i-a explicat ca se poate lovi cu rozeta daca are motiv (cu exceptie in zonele cu camere: cnn, spital, magazine, benzinarii, etc)
Dovada:

Well-known member
Membru staff
reclamație respinsă ai fost sancționat corect! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus