Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Eric Cauciuc
Id-ul tau: 49158
Id-ul staff-ului reclamat: 24205
Motiv: mi s a dat powergaming fara sa fac si fara sa vad o dovada ca eu am facut pg
Explicatie: ieri pe la ora 3 - 4 dim am fost la sectia de politie din ls purtand o masca , politistul m a incatusat si a dat sa ma verifice , l am lasat si mie in joc mi a aparut ca a tras in prietenul meu ce a ce nu a fost adevarat , a vazut filmarea politistului si am constatat ca a fost de la mine , atunci eu m am scarpinat la ochi o singura data , si da recunosc am facut cop fear si poate id check , nu stiu cum functioneaza , dar pg nu mi s a aratat absolut nicio dovada si sunt foarte sigur ca nu am facut si pana la urma sunt minute care iti ia o mare parte din timp si nu poti sa te joci si sa faci un roleplay.
Dovezi: vreau sa puna , domnul admin , filmarea aici ca s-a ma lamuresc si eu ce powergaming am facut. multumesc anticipat

Well-known member
Membru staff
Reclamație respinsă. Atunci când faci o reclamație, te rog să vii și cu dovada încărcată pe YouTube, setată ca nelistată T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus