Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau Pumn de fier TONY
Id-ul tau:10124
Motivul banului:bug abuse
De ce doresti unban?:
Bună ziua staff Haos România,
Fac o noua cerere de unban cu respect și cu speranța că îmi veți mai acorda o șansă să revin pe server. În primul rând vreau să îmi cer scuze pentru situația în care am fost sancționat pentru bug abuse.În timpul raziei am fost omorât, însă am observat că încă mă puteam mișca puțin. Am făcut câțiva pași fără să îmi dau seama pe moment că acest lucru poate fi considerat bug abuse. Nu am avut intenția să profit de bug sau să stric roleplay-ul altor jucători și îmi pare rău dacă acest lucru a părut altfel . Îmi asum greșeala și îmi cer sincer scuze pentru această situație.Serverul Haos România este unul dintre serverele pe care m-am simțit cel mai bine. Am petrecut multe ore aici, am cunoscut mulți jucători, am râs, am făcut roleplay și m-am simțit foarte bine în comunitatea voastră. Pentru mine acest server nu este doar un loc unde intru să mă joc, ci un loc unde mă relaxez și unde îmi place comunitatea.Din păcate, în această perioadă trec și printr-o situație mai dificilă din punct de vedere financiar și nu îmi permit să plătesc unbanul. Tocmai de aceea sper să îmi mai acordați o șansă și să pot reveni pe server doar prin această cerere.Vă promit că pe viitor voi fi mult mai atent la reguli și că nu voi mai face nimic care să poată fi interpretat ca bug abuse sau încălcarea regulamentului.

Vă rog respectuos, dacă se poate, să îmi mai acordați o șansă. Chiar îmi doresc să revin pe server și să continui să fac roleplay corect alături de comunitatea Haos România.

Vă mulțumesc pentru timpul acordat și pentru munca pe care o depuneți pentru a menține serverul și comunitatea într-o stare bună.

Cu respect.

O zi frumoasă și mult respect staff-ului Haos România.

Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Ultima editare:
Well-known member
Membru staff
cerere respinsă ai drept la plată mai ți-am zis o data ești responsabil de propilee acțiuni făcute de tine regulamentul trebuie respectat ! (Dacă mai faci altă cerere vei primi time out ) T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus